loader image

‘Haptotherapie leert je (weer) voelen dat je lichaam je een heleboel vertelt. Over wat goed voelt en wat niet, en daarnaar kunnen handelen.’

(Bron: http://www.haptotherapeuten-vvh.nl)

Betrokken professional
in de zorg of het onderwijs

Jij bent een betrokken  professional in de zorg of het onderwijs. Gedreven, een hulpverlener pur sang, vooral gericht op de ander, een die zich nauwelijks om zichzelf bekommert. Waardoor je niet in de gaten hebt dat jij jezelf voorbij loopt.

Daarnaast:

Dan kan een reeks sessies bij mij in de praktijk je weer dichtbij jezelf brengen, je antwoorden geven, leren naar je lijf en je gevoel te luisteren, en je vrijmaken van klachten, zodat je weer met liefde je werk doet en energiek naar huis gaat.

haptotherapie middels boksen

Ruimte om te zijn wie je bent

Tijdens de sessies bied ik je ruimte om te zijn wie je bent en luister met aandacht naar het verhaal achter jouw klacht(en). We doen oefeningen voor kwesties die spelen en waar jij graag een antwoord op wilt. Door je bewust te worden van je denken, handelen en voelen, weet en voel je wat je aan kunt als mens en als professional. We kijken wat er voor jou écht toe doet, waar je grenzen liggen, hoe je energiek wordt en blijft, zelfvertrouwen krijgt en hoe je af en toe ook gewoon ‘nee’ zegt, omdat het beter is voor jou.

Na een reeks sessies:

Kennismaken

 

 

 

Wil je kennismaken, ontdekken of ik je kan helpen, en meer informatie over haptotherapie en de behandelingen? Of ervaren of het klikt? Ik bied het volgende: 

KENNISMAKINGSGESPREK/orienterend gesprek - GRATIS

Wil je liever op een ander moment kennismaken dan kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Het gesprek duurt 20 minuten. Aan het eind van het gesprek bespreken we of een reeks behandelingen voor jou werkt. Zo ja, dan maken we een afspraak voor een uitgebreid Intakegesprek.

Intakegesprek

Heb je besloten dat je bij mij een behandeltraject in wilt, dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw klachten, hulpvraag en de gewenste uitkomst. Ook geef ik een indicatie voor het aantal sessies dat ik in eerste instantie denk dat nodig is. Vaak ligt dat tussen de 4 tot 12 sessies, maar het kunnen er ook meer zijn, afhankelijk van de klachten en het tempo van herstel. Een sessie duurt 50 – 60 minuten.

Het tarief voor het Intakegesprek bedraagt € 95,00
Ook de sessies kosten € 95,00 per sessie.

haptotherapie in gesprek

Verwijzing en vergoeding

Geen verwijzing nodig. Voor haptotherapie heb je geen verwijzing nodig. Je kunt direct met mij contact opnemen als je denkt dat haptotherapie iets voor jou kan zijn.

Wat krijg je vergoed?

De meeste zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie helemaal of gedeeltelijk. Wil je zeker weten wat je vergoed krijgt, kijk dan even op www.haptotherapeuten-vvh.nl. Op deze site van de Vereniging van Haptotherapeuten staat een overzicht van de vergoedingen voor haptotherapie van alle zorgverzekeraars. Je kunt natuurlijk ook op de site van je eigen verzekeraar kijken.

Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden in rekening gebracht.

Scroll naar boven