IMG_4828.jpg

zwangerschapshaptonomie

Affectief contact tijdens de zwangerschap. Het affectieve contact speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van leven en is een directe wijze om datgene wat voelbaar is, voelbaar te maken.

Wat is zwangerschapshaptonomie?

Zwangerschapshaptonomie gaat over affectief contact tijdens de zwangerschap en bevalling; over contact maken tijdens de zwangerschap met je kindje, met je ongeboren kindje,  zowel jij (wat jij waarschijnlijk al doet) als je partner.
Binnen de zwangerschapshaptonomie staat de beleving en het gevoel van de moeder, partner en het kindje centraal. Het kan jullie ondersteunen in het voelend zwanger zijn en het voelend omgaan met jullie kindje. Voorbeelden hiervan zijn: hoe maken jullie contact met het kindje in je buik? Hoe reageert jullie kindje hier op? Jullie gaan samen oefenen om je voor te bereiden op de bevalling en je partner speelt hierin een belangrijke rol. Zo maken jullie de start met jullie kindje zo optimaal mogelijk. 

Voor wie?

Voor zwangere vrouwen in de 20-24e  week van de zwangerschap en hun partners. Het is een individuele begeleiding.
Mocht je verder zijn in je zwangerschap neem dan even contact met mij op om te kijken wat dan de mogelijkheden kunnen zijn.

Traject

Het traject bestaat uit 6 x, waarvan 5 voor de bevalling en 1x erna met jullie baby (ongeveer 10-12 weken erna), en omvat een uur.

Kosten

80,- euro per keer.

Afspraak

Willen jullie een afspraak maken: neem dan contact met mij op via tel: 06-53877582 of via de mail: nienke@haptonienke.nl