IMG_4828.jpg

zwangerschapshaptonomie

‘Samen op weg naar meer’

Iedere woensdag met ingang van 6 november is er inloop spreekuur: 12.30-13.30
Heb je vragen over de haptotherapie, de zwangerschapshaptonomie en/of het focussen, wil je graag kennismaken met mij, wil je weten of het iets voor jou zou kunnen zijn? Dan is er de mogelijkheid om deze dan te stellen.

Wat is zwangerschapshaptonomie?

Zwangerschapshaptonomie gaat over affectief contact tijdens de zwangerschap en bevalling; over contact maken tijdens de zwangerschap met je kindje, met je ongeboren kindje,  zowel jij (wat jij waarschijnlijk al doet) als je partner.
Binnen de zwangerschapshaptonomie staat de beleving en het gevoel van de moeder, partner en het kindje centraal. Het kan jullie ondersteunen in het voelend zwanger zijn en het voelend omgaan met jullie kindje. Voorbeelden hiervan zijn: hoe maken jullie contact met het kindje in je buik? Hoe reageert jullie kindje hier op? Jullie gaan samen oefenen om je voor te bereiden op de bevalling en je partner speelt hierin een belangrijke rol. Zo maken jullie de start met jullie kindje zo optimaal mogelijk. 

Voor wie?
Voor zwangere vrouwen in de 20-24e  week van de zwangerschap en hun partners.
Het is een individuele begeleiding.
Mocht je verder zijn in je zwangerschap neem dan even contact met mij op om te kijken wat dan de mogelijkheden kunnen zijn.

Traject
Het traject bestaat uit 6 x, waarvan 5 voor de bevalling en 1x erna met jullie baby (ongeveer 10-12 weken erna).
het consult duurt 60 minuten.

Kosten
85,- euro per keer.

Afspraak
Willen jullie een afspraak maken: neem dan contact met mij op via tel: 06-53877582 of via de mail: nienke@haptonienke.nl